Дария Ковачева: На границата между тийнейджърската наивност и трудната зрялост

Най-необичам да се представям, но напоследък го правя по този начин. Казвам се Дария. Намирам се на границата между тийнейджърската наивност и трудната зрялост. Тийнеджърска наивност – отношенията между родители, учители и куп друго подобни, слагали се под общ знаменател.

Едно кратко обобщение на личността. Непокорно, тихо и плахо все още критично към себе си дете, но всъщност един възрастен, готов да пожертва себе си за благото на останалите. Затова, онова дете е и член на множество НПО организации, които променят пътечката, така че тя да стане път. За да извърви въпросният път, на човек му е нужен някой, който да повярва в него. YOUTHub го направи и въпросната личност стана част от екипа.

Работата трябва да носи радост и полза на хората наоколо. В момента, в който го възприема като работа и задъдлежие, може би ще спра да го правя. Покрай всичко това се случват и други неща. Променят се концепции и виждания. Променят се пътеки и пътища, променят се и мечти. Макар че, и това са приятни неща. Често ме питат как съм започнала да се занимавам с нещо и как поддържам искрицата огън. Единственото, което ще кажа е, че всеки трябва да прави това, което интересува самият него. Тогава хората стават склонни да се припознават и да харесват вътрешната си същност.