Десислава Андасорова: Момичето, което се занимава с всичко и навсякъде

Привет на всички! Аз съм Деси на 18 г. и съм от града на правите улици – Стара Загора. Мислех си, че това не е нещо особено преди, но колкото повече пораствам, толкова повече отслабва ориентацията ми, така че определено е от полза.

Няма как да ме опознаете напълно от този текст, затова ще се представя кратко и ясно. По харектер съм истинска котка дори и да звучи супер странно за някои хора. Това, както може да се досетите, е и любимото ми животно.
Майсторка съм на дългия разказ и устата ми е най-големият подарък и  порок в живота. Лаконичността ми е абсолютно чужда, а чувството за такт и дипломация си признавам, че ми куца понякога.Обичам да се занимавам с разни и разнообразни проекти от години насам. Доброволствала съм в БМЧК, била съм редактор в училищното списание и водя младежко Talk Show в радиото, и това са само част от нещата. Както обичам да се изразявам: мога да правя всичко, но не мога да правя нищо. Няма сфера, в която да съм перфектна или да ми се отдава супер много. Нямам и любим предмет в училище, и като цяло малко неща, които мога да нарека перманентно любими в живота си  (освен котките), тъй като мнението ми се променя ежеминутно. Календарът ми е най-добрият приятел, а асцендентът ми е в Дева – те са взаимносвързани.

Истината е, че не мога да открия “призванието си” все още и продължавам да се лутам сред многото възможности. Детската и вечната ми мечта е да бъда учител. По какво? Не знам. Дали? Също не знам. Другата ми мечта е да стана журналистка или, по-точно, да водя предаване от вида на “Преди обед”, Точно това всъщност ме подтикна да кандидатствам за този стаж. Нека си представим, че на върха на една чаша пълна с вода стои моето място в телевизията. Е, стажанската програма е първата капка в чашата. След това ще трябва да завърша…да нося кафе на Деси Стоянова и Сашо Кадиев и т.н, и т.н. Знаете как се пробива в телевизията.

Е, това е всичко, което мога да ви кажа засега. Всъщност, мога да пиша още много, но кой чете дълги текстове в днешно време?!