Състезание “Shoot by youth” за младежи на възраст 15-25 години

Целта на състезанието Shoot by Youth е да предизвика креативност и да въвлече участниците в интерактивно и забавно диигитално събитие. 

Организатор: Shoot by youth

Условие за участие:

За да може всеки видеоклип да бъде включен в селекцията на международното жури, той трябва да отговаря на техническите изисквания. След като видеоклипът  отговаря на всички технически изисквания, той ще бъде оценен от международното жури по няколко критерии.

  • Участниците в състезанието трябва да са част от екип;
  • Всеки екип трябва да се състои от между 3 и 5 участника;
  • Всеки участник, част от екипа трябва да бъде на възраст от 15 до 25 години;
  • Всяко видео, което участва в конкурса, трябва да отговаря на техническите изисквания, приложени в описанието на състезанието;
  • Ако сте от някоя от основните страни на състезанието (България, Хърватия, Германия, Румъния или Сърбия), моля, проверете изискванията на вашия национален език на уебсайта;
  • Ако сте от някоя от другите държави от Дунавския регион (Унгария, Словакия, Словения, Босна и Херцеговина, Черна гора, Молдова, Украйна, Австрия и Чехия), можете да следите правилата, публикувани на английски език.

Преди да се включите в конкурса, запознайте с пълната информация и правилата за участие в конкурса тук.

Награден фонд:

Състезанието за видеоклипове Shoot by Youth е като бисквита с троен шоколад – с една хапка получавате три вкуса, тъй като наградата на всеки печеливш отбор се състои от три компонента:

За да участвате в конкурса, попълнете апликационната форма.

Краен срок за участие: 15 август 2021 г. 

За контакт: contact@re-act.bg

Източник: Shoot by youth

YOUTHub не носи отговорност за провеждането на конкурса. За повече информация се обърнете към посочения организатор.