YFU търси три приемни семейства за чуждестранните ученици, пристигащи в България през септември на междукултурен обмен.

Стани приемно семейство на чуждестранни ученици и им помогни да научат български език и да опознаят културата ни.

период на провеждане  Период на провеждане: Учебна 2021/2022 година.

Организатор: YFU Bulgaria

 В началото на септември у нас очакваме Мия, Алесия и Пия от Германия, както и Емма и Калин от Австрия. Гимназистите пристигат през младежката организация YFU (“Младеж за разбирателство”) за своя едногодишен междукултурен обмен, по време на който да научат български, да опознаят културата ни и да се обогатят с нови приятелства.

Запознайте се с тях!

Мия е много артистична и свири на саксофон. Надява се да намери своето българско приемно семейство, с което да води интересни разговори по време на вечеря и да споделя вълнуващи уикенд разходки из България.

Алесия мечтае да следва ветеринарна медицина след като завърши гимназия, а докато е тук иска да се научи да танцува народни танци. Тя също очаква да намери своето приемно семейство в България.

Друг ученик, който търси семейство в България, е Калин. Той е с български произход, но е роден в Австрия. За него годината на обмен в България е шанс за личностно обогатяване, възможност за нови
приятелства и (пре)откриване на българската култура.

Пия очаква годината й на обмен в страната ни да я научи да се справя по-добре в трудни ситуации, да стане по-независима и силна.

Емма пък много обича да снима, креативна е и е отворена за нови преживявания.

Пия и Емма вече намериха своите приемни семейства в България. Помогнете да приютим Мия, Алесия и Калин за една учебна година, за да преживеят магията, наречена междукултурен обмен!

Повече информация за учатниците може да намерите тук.

 Кандидатствайте за приемно семейство и станете част от глобалната мрежа на YFU!

За контакт: info@yfu.bg

Източник: YFU Bulgaria

YOUTHub не носи отговорност за подбора на участници в доброволческата инициатива. За повече информация се обърнете към посочения организатор или изпращаща организация.