Семинар „Стратегии за укрепване на демокрацията: кризата на представителството“, 24-26 септември 2021 г.

Семинарът е хибридно събитие, на което ще се изнесат много речи и осъществят полезни уъркшопи. Той има за цел да предостави на участниците знания, умения и практически инструменти за справяне с належащите предизвикателства.

място на провеждане Място:  Launchee Space в София и онлайн (Zoom)

период на провеждане  Период на провеждане: 24-26 септември 2021 г.

Организатор: Фулбрайт България

Относно събитието: Темата разглежда ефектите от пандемията от COVID, цифровата революция, прехвърлянето на властта от местни към глобални “играчи” върху демокрацията: участието на гражданите и кризата на представителството.

Профил на участниците: Докторанти, магистри и бакалаври, академици, както и представители на неправителствения сектор и млади специалисти, интересуващи се от темата.

Участниците ще трябва да присъстват на цялото събитие, да работят по индивидуални/групови проекти и ще получат сертификати.

Повече информация може да намерите тук.

Участието е безплатно и ако предпочитате лично присъствие, Фулбрайт може да предложи частично финансиране за пътуване/настаняване по индивидуална преценка.

Ако искате да кандидатствате за пълно участие и да получите сертификат, моля попълнете апликационната форма.

Ако искате да присъствате на лекциите и панелните дискусии чрез Zoom или лично, но без да се ангажирате с пълно участие, регистрирайте се тук.

краен срок за кандидатстване Краен срок за кандидатстване: 15 август 2021 г.

За контакт: Мария Костова

+359 87 916 4095

mkostova@fulbright.bg

Източник:  Фулбрайт България

YOUTHub не носи отговорност за подбора на участници в събитието. За повече информация се обърнете към посочения организатор.