Тийноватор – програма за младежки стартъпи

Тийноватор е програма за създаване на стартъп клубове в българските училища. В нея ментори-предприемачи от стартиращи и развити компании помагат на ученици от 10. и 11. клас да открият страстта си и да я превърнат в печеливш бизнес проект.

място на провеждане Място: цяла България

период на провеждане  Период на провеждане: учебната 2021/2022 г.

Организатор: Тийноватор

Относно програмата: Форматът е базиран на практическо прилагане на успешни практики от Станфордския университет. Имплементирани са още design thinking, „lean development“, „rapid prototyping“, „business canvas model“ и др., в комбинация с личностно развитие и „меки“ умения, образователни игри. Организират се и посещения на офиси на реализирани компании. Фокусът на програмата е стимулирането на творческото мислене и увереността в собствените възможности.

Профил на участниците: ученици от 10 и 11 клас.

В края на учебната година всички екипи от българските училища се явяват на национално състезание и презентират бизнес идеите си пред жури от инвеститори. Най-добрият отбор от България участва в международно състезание.

Повече информация може да намерите тук.

Програмата е безплатна.

 За да кандидатствате, попълнете апликационната форма.

краен срок за кандидатстване Краен срок за кандидатстване: възможно най-скоро

За контакт: Тийноватор

Източник: Тийноватор

YOUTHub не носи отговорност за подбора на участници в събитието. За повече информация се обърнете към посочения организатор.