LKDF 2021 Hackathon, 23-24 септември 2021 г.

Вие сте млад професионалист със зелен опит? Кандидатствай сега за хакатона #LKDForum 2021! Бихте ли искали да допринесете за постигането на Програмата до 2030 г. и нейните цели за устойчиво развитие? Искате ли да трансформирате всяка стъпка от начина на управление на веригата за доставки в агробизнеса и да имате реално въздействие?

период на провеждане  Период на провеждане: 23-24 септември 2021 г. 

Организатор: European Traning Foundation

Относно събитието:

Хакатонът #LKDForum ще събере 20 млади професионалисти и 10 лидери в индустрията, които ще наставляват и ръководят екипите, за да разработят най -доброто решение на предизвикателството. Реализирай идеите си и как агробизнесът може да генерира по-малко отпадъци, въглеродни емисии и да намали консумацията на енергия. Получи шанса да бъдете сред 5-те екипа, които ще разработят решения за това как управлението на веригата за доставки в агробизнеса може да бъде по-екологично!

Профил на участниците:

  • младежи до 30 години
  • опит в областта на уеб и графичен дизайн, разработка на приложения, маркетинг и комуникация, дизайн на игра/и или опит в професионалното обучение, свързани със зелената индустрия

Повече информация може да намерите тук.

За да кандидатствате, попълнете апликационната форма.

краен срок за кандидатстване Краен срок за кандидатстване: 12 септември 2021 г.

За контакт: socialmedia@etf.europa.eu

 Източник:  European Traning Foundation

YOUTHub не носи отговорност за подбора на участници в събитието. За повече информация се обърнете към посочения организатор.