Онлайн среща NEETs JAB meets EUROPE на 23 септември 2021 г.

Станете част от света на предприемачите!

място на провеждане Място: онлайн

период на провеждане  Дата на провеждане: 23 септември от 13:00

Организатор: г-н Салваторе НигроИзпълнителен директор на JA Europe заедно с модератор г-жа Диана Филип, Заместник-изпълнителен директор на JA Europe.

Относно събитието: Намаляването на младежката безработица и поставянето като цел за ефективно ангажиране на възможно най-голям брой млади европейци на трудовия пазар заема централно място в политическия дневен ред на ЕС. Кризите и непредсказуемите трудности в последното десетилетие доведоха до високи равнища на младежка безработица и по този начин до оттегляне на младите хора от трудовия пазар. Терминът NEET се използва за определение на млади хора, които се намират извън системите на заетост, образование или обучение. Оказаната подкрепа и проведени обучения с тези младежи е довело до по-успешното им интегриране на трудовия пазар, както и постигане до по-висока квалификация за да се представят по-успешно в търсенето си на работа.

Профил на участниците:

  • представители на бизнеса
  • организации
  • загрижени родители
  • ментори
  • доброволци
  • младежи

Повече информация може да намерите тук.

Участието е безплатно с регистрация тук.

краен срок за кандидатстванеКраен срок: 23 септември 2021 г.

За контакт: +359 879 635 690

Източник: JA Bulgaria

YOUTHub не носи отговорност за подбора на участници в събитието. За повече информация се обърнете към посочения организатор.