Стипендии “Shaping Future GenerationZ”

Грабни шанса за нови хоризонти и се възползвай от възможността сам/а да определиш размера на своята стипендия. Вземи отстъпка от 500 лв. до 3500 лв. от едногодишната такса, ако приемеш предизвикателството наречено “Shaping Future GenerationZ”.

Изисквания:

Учениците, които спечелят стипендия, следва да:

  • Предоставят материали за редовни публикации в социалните мрежи на YFU по време на годината им на обмен, както и за използване в промоционални кампании (под формата на текст, снимки и видео).
  • Участват в презентации в училище и информационни събития, свързани с програмите за обмен на YFU след завръщането си от обмен.
  • Популяризират важността и ползите от ученическия обмен с YFU

Заявленията за стипендия трябва да бъдат подадени в рамките на съответния краен срок:

  • 25 декември 2021 г. за програмите, които включват заминаване за обмен през периода юли-септември 2022 г.

Ако изпратите изцяло попълнено заявление и сте изпълнили всички стъпки по кандидатстването за междукултурен обмен в следните срокове, автоматично имате право на early bird отстъпка в размер на 500 лв. за годишна програма:

10 януари 2022 г. за програми, включващи заминаване през юли-септември 2022г.

Повече информация може да намерите тук.

Стойност: Една учебна година – от 500 лв. до 3500 лв.

Таксата на учениците, които получат стипендия, ще бъде намалена с горепосочената сума.

За да кандидатствате:

  • Отвори раздел “Дестинации” на сайта на YFU. Избери си държава. Разкажи ни на български или английски език във видео не по-дълго от 60 секунди защо искаш да прекараш година на обмен с YFU точно в тази страна, както и с кои трима приятели би споделил/а приключението. Направи видеото интерактивно, забавно или като предизвикателство; добави музика, стикери и ефекти!
  • Следващата ти стъпка е да качиш видеото в Instagram, Facebook и TikTok профила си (избери една или всички платформи). Направи видеото публично за споделяне, тагни в описанието YFU България (@yfubulgaria), YFU акаунта на държавата, в която искаш да отидеш, както и тримата си приятели, с които би искал/a да заминеш на обмен по едно и също време. Не забравяй и хаштаговете: #YFUtureGenerationZ #YFUbulgaria #YFUworld #maketheworldyourhome
  • Това е! Нямаш ограничение за броя видеа, които публикуваш, но комисията на YFU ще оцени само най-успешното от тях и ако отговаря на всички посочени условия, в зависимост от съдържанието и креативността му, ще определи размера на стипендията, която ще получиш от нас!
  • Имаш право да кандидатстваш за стипендията, ако покриваш критериите за подходящ YFU ученик на обмен. Стипендиите не се предлагат за програми с продължителност по-кратка от една учебна година.
  • Онлайн платформа за кандидастване

Заявленията ще бъдат преглеждани през месеца, следващ крайния срок (декември 2021 г.) Стипендиите ще бъдат огласени през януари 2022 г. Неодобрените кандидати за стипендия, които са подали пълен комплект от документи и са завършили всички стъпки по кандидатстването до края на февруари 2022 г., автоматично ще получат отстъпка “Early bird”.

За контакт: info@yfu.bg

Източник: YFU Bulgaria

YOUTHub не носи отговорност за подбора на стипендиати. За повече информация се обърнете към посочените контакти и/или спонсор.