Включи се в Есенна обучителна програма 2021 и бъди в час!


Използвай категории: обяви за младежи (основна категория) +младежко обучение + за ученици/студенти/млади професионалисти (в зависимост за кого се отнася)

Октомври е вече тук, завърщайки си от късното море, изтърсвайки песъчливите хавлии и смело навлизайки в седмия сезон на тяхното НПО риалити –  обучителната програма на Къщата на гражданските организации и по-точно – ЕСЕННА ОБУЧИТЕЛНА ПРОГРАМА 2021

период на провеждане  Период на провеждане: м. ноември – м. декември 2021 г. 

Организатор: Къщата на гражданските организации

Цели:

Както се пееше в една песен – отива си лятото, идва есента. Но за Къщата на гражданските организации това не е повод за носталгия по дългите горещи дни, не. Те празнуват всеки сезон, заредени с нови идеи, планове, стимул и хъс да подобряват средата, в която живеем.

Създадена е с идеята да се стимулират гражданските организации да не спират да са в час с динамично променящата се среда и винаги да мислят поне 2 хода напред. Планираните сесии в това издание предлагат всичко – от комуникация, общуване с медии, през работа с лични данни, горещи финансови въпроси, та чак до това що е то успешна онлайн кампания и как да не ни стресират въпроси от сорта на “Какво ще говоря сега на това интервю и как да убедя зрителите в смисъла на моята кауза?” Въпросите са много – отговорите ще се предоставят от 2 ноември до 7 декември под ръководството не звезден обучителен екип от доказани професионалисти и гурута всеки в своята сфера.

Есенната обучителна програма е изключително полезна и подходяща за хора от граждански организации, читалища, социални предприятия и за всеки НПО човек, който вярва, че промяната е крайния резултат от истинското учене. 

Повече информация може да намерите тук.

Цената за участие в 1 сесия е 20 лв. с ДДС., като при записани 3 сесии, общата цена ще бъде 50 лв., при 6 записани сесии – 100 лв., а при записани 9 сесии – 150 лв. Изисква се предварително заплащане по банков път до 3 дни след регистрация за избраните обучения. 

Е, ако сте се разпознали в думите дотук, време е да се регистрирате онлайн ТУК и да заявите желание за участие в сесиите.

краен срок за кандидатстване Краен срок за кандидатстване: възможно най-скоро

За контакт: Александър Киров, БЦНП – alexander@bcnl.org, 0889 752 091

Източник: НПО Портал

YOUTHub не носи отговорност за подбора на участници в обучението. За повече информация се обърнете към посочения организатор.