Конкурс “Roca One Day Design Challenge”, 20 ноември 2021 г.

Конкурсът е насочен към студенти и млади професионалисти

Организатор: Roca

Целта на конкурса е проектиране на иновативни концепции за продукти свързани с банята.

Тема: Специфичната информация за обекта ще бъде обявена на 20 ноември 2021 г., събота

След избухването на пандемията от Covid-19 и последващото ѝ глобално въздействие, видяхме, че дизайнерите трябваше бързо да се адаптират към новите нужди и към различна глобална реалност. Хигиена, дезинфекция, социална дистанция … те вече са част от новия контекст, присъединявайки се към устойчивостта, личните грижи, достъпността на хората с увреждания и липсата на достъпни жилища, които бяха ключови елементи в дневния ред на последните няколко години.

Целта на Roca е да включи общността на младите дизайнери в изследванията за оригинални и иновативни, но прости решения, които подобряват взаимодействието на потребителите с продуктите за баня, както за частни, така и за публични пространства.

Друга цел е да се предложи платформа за популяризиране, улесняване и концентриране на творчеството с демонстриране на бърза и интензивна работа, насочена към баните, област, която традиционно не е предмет на много иновации.

 В 9:00 часа на 20ти Ноември , темата на проекта ще бъде обявена на Инстаграм акаунта на RocaOneDayDesignChallenge (@rocachallenge) и ще бъде публикувана онлайн на уебсайта.

Проектният период за конкурса ще продължи от 09:45 ч. до 17:30 ч.

Всички участници имат възможност да подадат техните проекти от 15:30 ч. до 17:30 ч.  на уебсайта.

Условие за участие:

Този конкурс е насочен към студенти и млади професионалисти, живеещи на територията на България, които са родени на или след 21 ноември 1991 г. и на или преди 20 ноември 2003 г.

Участниците могат да участват самостоятелно или в групи от максимум 2-ма членове, при условие че всички те отговарят на горепосочените изисквания.

Преди да се включите в конкурса, запознайте с пълната информация и правилата за участие в конкурса.

Награди

  1. Носителят на Първа награда ще получи награда от 2000 лева.
  2. Носителят на Втора награда ще получи награда от 1000 лева.
  3. Носителят на Трета награда ще получи награда от 600 лева.

Церемонията по награждаване ще се състои в шоурума на Roca – Експо Баня София, България, гр. София 1000, бул. Мария Луиза №16, на 30 ноември от 16:00 ч. В случай на отмяна поради здравни причини, ще бъде съобщено предварително.Рока ще поеме транспортните разходи на победителите за церемонията по награждаване.

За да участвате в конкурса, е необходимо да се регистрирате.

Краен срок за участие: 23:59 часа (GMT +02) на 18 ноември 2021 г.

След като броят от 400 регистрирани участници бъде достигнат, периодът за регистрация ще бъде затворен, независимо от датата.

За контакт: designchallenge.bg@roca.net

Източник: Roca

YOUTHub не носи отговорност за провеждането на конкурса. За повече информация се обърнете към посочения организатор.