Националната платформа за ученическа журналистика sCOOL Media търси нови автори

Работодател: sCOOL Media 

Националната платформа за ученическа журналистика sCOOL Media търси нови попълнения към страхотния си екип от млади журналисти от цялата страна. Ако обичате да пишеште снимате или подкастите са новата ви страст, а журналистиката буди интерес у вас, то виртуалната редакция на sCOOL Media е вашето място. Място, където всички се учат, творят и се забавляват, а всеки месец  автори и ученици от цяла България се включват в конкурси и печелят награди.

Заповядайте на виртуалната среща “Влез в редакцията”, в рамките на която участниците ще имат възможността да се запознаят с екипа от млади автори и опитни редактори. Подготвени са и специални групови активности. Срещата ще се проведе на две дати с идентична програма. Имате възможност да се включите на 23 ноември (от 16.00 до 18.00 часа), ако сте първа смяна на училище, или на 26 ноември (от 10.00 до 12.00 часа), ако сте втора смяна.  

Участниците в събитията ще имат възможността да се регистрират и за последващите ни две журналистически работилници – “Мисия новинар” и “Изкуството на доброто интервю”, които ще проведем през декември с участието на доказани имена на българската журналистика. Не пропускай възможността да придобиеш практически журналистически умения, които ще ти помогнат да създаваш информация като истински професионалист. sCOOL Media те очаква!

Участието във всички събития от програмата е напълно безплатно. Те се осъществяват с подкрепата на фондация “Америка за България”  и на Българо-американската комисия за образователен обмен “Фулбрайт”.

Регистрирайте се за участие – тук за следобедната сесия, а тук – за сутрешната. Заради усложнената епидемична обстановка и ограниченията за извънкласни дейности, срещата ще бъде в ZOOM.

краен срок за кандидатстване Краен срок за регистрация: 22 ноември 2021 г.

За контакт: editor@scoolmedia.com

Източник:  sCOOL Media 

YOUTHub не носи отговорност за подбора на нови автори. За повече информация се обърнете към посочения работодател.