Видео конкурс #MySocialRights на ЕК

Интересувате ли се от социалните права в Европа? Търсите възможност да хвърлите светлина върху социалните въпроси, които са важни за вас?

Видео конкурсът #MySocialRights ще ви даде възможност да покажете своите идеи и надежди за бъдещето на социална Европа и да ни кажете какво означава това за вас.

Организатор: Европейската Комисия

Условие за участие:

За да участвате в конкурса е необходимо да запишете видео дневник до 15 секунди във вертикален формат, обхващащ седем дни. Видеото трябва да показва една до две секунди на ден и да изобразява социалните права или липсата на социални права около вас.

За да достигнете до възможно най-широката аудитория, органозаторите насърчават участниците да използват повече снимки и изображения и да разчитате по-малко на речта. Показвай, не казвай, е златното правило!

Всички участници следва да бъдат на възраст между 18 и 30 считано към 11.01.2022 г.

Преди да се включите в конкурса, запознайте с пълната информация и правилата за участие в конкурса.

Награден фонд:

  • камера Go-Pro
  • 22-дневен пропуск за Interrail Global
  • или дарение за благотворителна организация

За да участвате в конкурса, трябва да публикувате видеоклипа си в публичния си акаунт във Facebook . В надписа трябва да опишете съдържанието на видеоклипа си. Не забравяйте да следвате и маркирате страницата @socialeurope във Facebook и да използвате хаштага #MySocialRights.

Краен срок за участие: 5 декември 2021 г.

За контакт: EMPL-A2-UNIT@ec.europa.eu

Източник: ЕК

YOUTHub не носи отговорност за провеждането на конкурса. За повече информация се обърнете към посочения организатор.