3-месечната програма “Mentor the Young”

Освен менторството, програмата поставя голям фокус над образованието, предоставяйки серия от безплатни обучения

място на провеждане Място: онлайн и присъствено в София

период на провеждане  Период на провеждане: 6 март – 5 юни 2022 г.

Организатор: Mentor the Young

3-месечната програма Mentor the Young свързва будни и активни младежи на възраст 18 – 25 г. заедно с успешни и вдъхновяващи професионалисти и предприемачи с поне 5 г. професионален опит. В първата седмица от програмата всеки младеж си поставя 3 лични, кариерни, професионални или предприемачески целиПрез 90-дневния период и с директната помощ и насоки от личния си ментор, всеки участник ще работи над изпълнението и постигането им.

Освен менторството, програмата поставя голям фокус над образованието, предоставяйки серия от безплатни обучения на темите предприемачество, презентационни умения, продажби, финанси, целеполагане и личен бранд

Кандидатствайте, защото…

1. Ще бъдете свързани с такъв индивидуален ментор, с какъвто кажете, че искате да работите. Неговото внимание ще е изцяло фокусирано над вас и вашите цели.

2. Ще имате възможността да изградите връзки с останалите 50-70 участници. Всеки от тях ще е уникален, от различнa средa и със собствени интереси, но ще бъдете обединени от сходни ценности и начин на мислене.

3. Подготвени са над десет обучения на изключително високо ниво на теми като предприемачество, целеполагане, презентационни умения, финанси, продажби и личен бранд.

Изисквания към кандидатите:

Към програмата могат да кандидатстват всички младежи от 18 до 25 г. възраст с до 3-годишен професионален опит. Търсим будни и активни студенти, но и не само, които искат да получат тласък в кариерен, личностен, предприемачески и професионален план.

Програма:

Участието е безплатно

 За да кандидатствате, попълнете апликационната форма.

краен срок за кандидатстване Краен срок за кандидатстване: 21 февруари 2022 г.

За контакт: alex.gramatikov@mentortheyoung.com

Източник: Mentor the young

YOUTHub не носи отговорност за подбора на участници. За повече информация се обърнете към имейла за контакт.