Сдружение ЗА ТЕБ търси нови членове, Варна

място на провеждане Място: Варна

Работодател: Сдружение ЗА ТЕБ

Сдружение ЗА ТЕБ е младежка организация с дългогодишен опит в сферата на неформалното образование, младежките инициативи и работата по европейски програми. Щастливи сме да обявим, че разширяваме екипа си и ти можеш да станеш част от него!

Сдружение ЗА ТЕБ представя позиция, напълно подходяща за съвременния млад човек:

  • Не отнема голяма част от времето ти и може да бъде съчетана с другите ти ежедневни задължения
  • Голяма част от дейността е обвързана с използването на социални медии (тоест няма да ти се сърдим, че разцъкваш Фейсбук и Инстаграм, ние на това се надяваме)
  • Социалните контакти с други млади хора са задължителни – ще сме повече от щастливи да присъстваш на всякакви събития, концерти, фестивали, обучения и други интересни за теб мероприятия

Изисквания към кандидатите:

Перфектният кандидат за нашата позиция е активен млад човек в диапазона 18-26 години, комуникативен и позитивно настроен, с интереси в сферата на младежката работа, международните отношения, ПР и психологията.

Задачи на стажанта:

Какво е младежки мотиватор?… Точно това, което си мислиш – някой, който мотивира младежи! Дейността се състои в следните 3 стъпки:

  1. Проучваш обяви и възможности за международни младежки обучения и доброволчество – Ние ще ти дадем информационна база, която при желание можеш да обогатиш
  2. Разпространяваш намерените възможности сред млади хора – чрез социални мрежи, личен контакт, организиране на събития и пр.
  3. Намираш подходящ участник за тези възможности и го мотивираш да се възползва от тях

По време на целия процес ще получаваш насоки и подкрепа от нашите опитни колеги. Отделно ще можеш и сам да се възползваш от възможностите, които си открил!

В рамките на януари и февруари ще преминеш през 3 сесии на обучение, организирани от нас. На тях ще ти разкажем повече за позицията, нашето сдружение, програма Европейски корпус за солидарност, системата за възнаграждение и други полезни неща. Обученията ще се случват по време на почивни дни и няма да са с дълго времетраене. Важно е да знаеш, че присъствието ти на тях е задължително .

За да кандидатствате, попълнете апликационната формa.

краен срок за кандидатстване Краен срок за кандидатстване: 22 януари 2022 г.

За контакт: d.koycheva@foryoubg.org

Източник: Сдружение ЗА ТЕБ

YOUTHub не носи отговорност за подбора на членове. За повече информация се обърнете към посочения работодател.