Стани доброволец в БЦНП

Търсят се общо 8 доброволци по 4 различни дейности

място на провеждане Място: София и други градове, в които ще се проведат инициативите

период на провеждане  Период на провеждане: 2022 г.

Организатор: Български център за нестопанско право

Дейности на доброволеца:

  • да създава благоприятна среда за гражданските организации и инициативи
  • да се бори за спазването на нашите права и свободи
  • да гарантира правото ни да участваме в решенията, които ни засягат

Ето и някои от планираните ни инициативи за първата половина на 2022 г.

1. LET’s GO 2022: Програма за предприемачество за НПО – стани част от екипа по предприемачество и подкрепи организирането на церемонията по награждаване на финалистите в Програмата. Ще имаш възможност да помогнеш за провеждането и на ежегодния  базар на социалните предприятия с участие на граждански организации от цялата страна. Виж как протече миналогодишният Фестивал на Социалното предприемачество. Заедно с това ще помогнеш на екипа на платформата ДарПазар в организирането на базара, подготовката на продукти и др. вълнуващи дейности.

Търсят се трима доброволци.

2. Конкурс „Граждански Будилник“ 2022 – почитател си на различните форми на изкуство и в частност фотография, рисуване и писане на текстове? Страхотно! Сега имаш шанс да се присъединиш към творческия екип на инициативата и да удариш едно огромно рамо в подготовката на творбите за гласуване, провеждането на церемонията по награждаване и, разбира се, … случването на второто издания на Фестивал Граждански Будилник.

Търсят се трима доброволци.

3. Лятно училище за НПО – Вече цели 10 години БНЦП организира единствената по рода си училищна седмица, в която новобранци в гражданския сектор преминават през основите на работата в една неправителствена организация и стават мастъри в застъпничеството, провеждането на кампании и какво ли още не. Подкрепи екипа, като вземеш участие в организирането на десетото издание на училището!

Търси се 1 доброволец. 

4. Училище за фъндрейзинг – още едно училище по още една смислена тема – как организациите да набират средства, за да развиват своите обществено значими дейности. Присъедини се към екипа и подкрепи провеждането на първото издание на тази инициатива!

Търси се 1 доброволец. 

 В края на участието си, доброволците ще получат:

  • Официална грамота за доброволческия ти подвиг
  • Препоръки от страна на директора на Български център за нестопанско право, което несъмнено ще ти е от ползва, когато кандидатстваш в университет или за работа
  • Shout out през нашите профили в социалните мрежи
  • Специален подарък от едно от социалните предприятия от общността на ДарПазар.

 За да кандидатствате, попълнете апликационната форма. 

краен срок за кандидатстване Краен срок за кандидатстване: възможно най-скоро

За контакт: info@bcnl.org

Източник: БЦНП

YOUTHub не носи отговорност за подбора на участници в доброволческата инициатива. За повече информация се обърнете към посочения организатор или изпращаща организация.