Стани посланик на Education + и преподавай уроци по ментално здраве, финансова грамотност и екология

Организатор: Education +

Education + е програма, която обединява ученици, студенти, родители, доброволци и хора от всякаква възраст и професия, в името на една обща цел-по добро образование и информираност на младите. Търсим своите посланици от цяла България, които са достатъчно мотивирани, креативни и амбициозни. Доброволческата работа винаги е била свързана с изпълнение на задачи, но в Education + ти си лидера и този, който определя правилата. Първото издание е на тема ментално здраве!

Задачи на доброволците:
Програмата подготвя уроци по темите и инструкции към тях. Твоята задача е да преподадеш уроците на група ученици, като първият е на тема Ментално здраве.
 Изисквания към кандидатите:

Проектът е изключително подходящ за ученици 8-12 клас и студенти, които могат да се превърнат в преподаватели на по-малките! Не се притеснявай!Проектът е подходящ за хора от всякаква възраст, стига да си достатъчно мотивиран.

Повече информация може да намерите тук.

За да кандидатствате, попълнете апликационната форма.

краен срок за кандидатстване Краен срок за кандидатстване: възможно най-скоро

За контакт: eeducationpluss@gmail.com

Източник: Education+

YOUTHub не носи отговорност за подбора на участници в доброволческата инициатива. За повече информация се обърнете към посочения организатор или изпращаща организация.