Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Езиково кафе в София

18 May, 2017 @ 19:00 - 21:00

JCI Language Café е безплатно социално събитие, което създава възможности на посетителите да създадат нови познанства докато упражняват чужди езици. Възможността да направите това в разчупена и релаксираща обстановка помага за използването на Вашите езикови умения в реална среда и преодоляването на първоначалното притеснение при комуникиране на чужд език.
Пролетта най-накрая е тук и JCI Sofia Ви очаква за майското издание на JCI Language Cafе! Темата е “Букети”, но за да разберете защо се спряхме на нея, ще трябва да дойдете на 18 май от 19 часа в Culture Beat Club. Подготвили сме нова игра, в която както и миналия път, специалните коктейли на събитието ще бъдат нашият комплимент към победителите 😉 !
Очакваме Ви за нови запознанства на по чужд език (или два 😉 )!
Пролетта най-накрая е тук и ние сме готови за майското издание на JCI Language Café – а Вие? Подготвили сме нова игра и нямаме търпение да се срещнем с всички вас и да се забавляваме!
Как протича JCI Language Café?
1. Регистрирайте се в събитието с “Ще присъствам” и отбележете кои езици ще практикувате – това е важно, за да знаят останалите гости, че ще има с кого да комуникират на съответния език.
2. На 18 май елате в 19:00 часа в Culture Beat Club (НДК). Дори да не можете да дойдете точно в 19:00 часа, не се притеснявайте – ние ще сме там поне до 21 часа!
3. Екипът на JCI Sofia ще бъде на импровизирана “регистрация” – вземете стикер за името си с флага на държавата, чийто език искате да практикувате.
4. Вземете си питие от бара и се присъединете към масата с флага на държавата, чийто език искате да практикувате. По всяко време можете да се преместите на друга маса.
5. Запознайте се с останалите на масата и се присъединете към разговора. Нашият екип е подготвил някои теми, в случай, че се чудите за какво да говорите. Опитайте се да не превключвате на български 😉 )!
6. Участвайте в нашата игра. Както и миналия път, специалните ни коктейли JCI Language Cocktails ще бъдат нашият комплимент към победителите 😉 !

За повече информация, следете страницата на събитието във Facebook.

Details

Date:
18 May, 2017
Time:
19:00 - 21:00
Event Category:

Venue

Culture Beat Club
Sofia, България + Google Map