Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Краен срок: Дългосрочно обучение “Mind, Body & Message” в Унгария и Холандия, май – ноември 2018 г.

12 April, 2018

обучение унгария холандия

YOUTHub ще изпрати 2ма участници във всяко обучение

период на провеждане  Период и място на провеждане:

  • фаза 1 – 12 – 23 май 2018 г., Унгария
  • фаза 2 – 19 – 29 август 2018 г., Холандия
  • фаза 3 – 16 – 25 ноември 2018 г., Унгария

Изпращаща организация: Сружение YOUTHub

Посрещаща организация: Qualitimpact Informal Group

Обучението “Mind, Body & Message” се състои от 3 фази. Всяка от тях тренира различен аспект, свързан с предприемачество и комуникацията и предлага инструменти, които могат да бъдат адаптирани и използвани за работа с целеви групи, персонал и членове на мрежата.
Фаза 1️⃣ – MIND: Участниците ще имат възможност да осъзнаят, преразгледат и оформят своят ценностна система и комуникация и да създадат мрежа. В рамките на обучението ще бъде тренирана тяхната инициативност и креативност чрез разглеждане на тяхните модели на мислене и поведение. Тази фаза включва basic synergy обучение.
Фаза 2️⃣ – BODY: Участниците ще имат възможност да осъзнаят своето тяло, за да синхронизират съдържанието и изразяването си. Обучението ще тренира умения за предприемачество чрез техники за танцуване.
Фаза 3️⃣ – MESSAGE: Участниците ще имат възможност да научат как да предават своите съобщения пред околните чрез трениране на презентационните им умения и чрез споделяне на инструменти и техники за представяне по време на срещи или публични събития.
Трите фази/обучения от проекта могат да бъдат преминати поотделно или в различна комбинация. След всяка фаза ще има събития за разпространение на резултатите от обучението, организирани от всички участници в техните страни.

 Профил на участниците:

  • младежки работници – обучители,  коучове, ментори, фасилитатори и др.; представители на местната власт, училища или бизнеса, работещи с местни мрежи.
  • мотивация за участие в проекта;
  • възраст над 18 години;
  • добро владеене на английски език.

 Всяка фаза от проекта има отделна апликационна форма. Целта на проекта е да включи възможно повече хора, които да преминат всички обучения. За участниците, които се включат в 2 или повече обучения, ще бъде предоставена възможност за включване в коучинг сесии след всяко от тях.

 Подробна информация за проекта може да намерите в инфо пакета, където ще откриете програмата по дни и друга практическа и логистична информация.

 Такса за участие: 70 евро за посрещащата организация на място при регистрация за всяка фаза от проекта или 210 евро в случай, че сте одобрен/а за трите фази , 30 лв. за изпращащата организация – YOUTHub, платими по банков път, за всяка фаза от проекта.

Тази възможност се финансира в рамките на програма Еразъм+. Разходите за пътни ще бъдат възстановени до 275 евро. Настаняването и храната са изцяло за сметка на проекта.

 За да кандидатствате, попълнете апликационната форма за фаза 1 или за всички фази от проекта.

краен срок за кандидатстване Краен срок за кандидатстване: 12 април 2018 г.

  За контакт: office@youthub.bg

Details

Date:
12 April, 2018
Event Category: