Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Младежки бизнес фестивал

4 May, 2017 @ 08:00 - 18:30

Младежки Бизнес Клуб организира за първи път в България „Младежки бизнес фестивал“, който ще се проведе на 4-ти май, в “Илиеф Център” (сградата на Американския университет до зала “Христо Ботев”, в Студентски град).

Във този единствен по рода си фестивал за страната ни, ще вземат участие утвърдени фирми от почти всички индустрии, които ще представят пред студентите привлекателността и особеностите на своята дейност и своя бранш.

Регистрирай се тук.

„Младежки бизнес фестивал“ е целодневна конференция, която има за цел да даде на студентите това, което им липсва в процеса на образование, по един по-интересен, интерактивен и мотивиращ начин. Събитието се състои от два компонента, а именно лекции, проведени от утвърдени бизнес лица и изложение, което не само представя фирмите участнички, но и дава възможност на посетителите ни да получат опит от най-добрите в дадената област.

Във фестивала ще вземат участие също и неправителствени организации, работещи в сферата на предприемачеството, информационните технологии, финансите и като цяло развитието на младите хора.

Програмата на събитието ще бъде разделена на модули, сред които са: Маркетинг и продажби, Човешки ресурси, Финанси и счетоводство, IT, Предприемачество, Медии, PR и даброволчество. Лекциите по време на мероприятието ще засягат горе споменатите теми и ще бъдат водени от експерти в съотвените области, както и представители на различните фирми и организации.

Details

Date:
4 May, 2017
Time:
08:00 - 18:30
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/1885746878361534/

Organizer

Youth Business Club
Website:
https://www.facebook.com/YBCBulgaria/

Venue

AUBG Elieff Center
ул. Университетски парк 1
София,
+ Google Map