Отзиви

Да започнеш стаж в YOUTHub е като да си новоредено в семейство на строг баща и любяща майка. Бащата (Мадлен) говори малко, но винаги ясно; не те хвали за щяло и нещяло, но знаеш, че се гордее с теб, когато постигнеш успех. Майката (Михаела), е винаги насреща за всеки твой проблем, свързан със семейството или с нещо, абсолютно различно; изпраща ти целувки, казва ти колко си “яка”, внимателна е когато трябва да те научи на нещо.
Цвети

 

Благодарна съм, че бях част от екипа YOUTHub. Затвърдих мнението си, че ако знаеш какво искаш, ще го получиш и нагледен пример за това са Мадлен и Михаела. Работата с тях не само ми помогна да постигна една от краткосрочните си цели, но и да видя много възможности в бъдещите, които съм си поставила. Благодарна съм им, че ми показаха, че можеш да скочиш толкова високо, колкото решиш и този път говоря в чисто в практически аспект. Упоритостта и реалистичното виждане са едни от най-добрите качества на основателките. Пожелавам ви още много стажанти, проекти и сбъднати мечти.
Евангелия

 

Благодаря и аз, за предоставените нови знания, за съдействието и насоките, както и за шанса практически да приложа уменията си и да помогна за реализиранто на нещо, което подкрепям.
Борислава