Работилница “Началото на края – превръщане на мечтите в цели през 2018 г.”

След празничните дни влизаме смело с двата крака в 2018 година. Януари често се превръща в новото ни начало – нашата нова страница от книгата, която пишем наречена живот. Вярваме, че на всеки се случва да мечтае безгранично и когато стане време за равносметка да разбере, колко много възможности е имал и не е сбъднал всичко, което си е пожелал предишната година.

На 5 януари ви каним да вземете участие в работилницата ни “Началото на края – превръщане на мечтите в цели през 2018”, в която всеки един от вас ще има възможност да направи равносметка на отминалата 2017 и да зададе тона на новата 2018.

Методът на работа ще е индивидуален, макар да сме в група. Ще използваме творчеството и въображението си. В тази връзка, ако имате старо списание/ списания ще се радваме да ги донесете.

Подсказваме, че ще работим по изготвянето на визуална дъска (visual boards). Това е мощен инструмент за визуализация, който можете да използвате като вдъхновение за пътуването си към идеалния си живот. Някои хора го наричат ​​”табло на мечтите” или “дъска за вдъхновение”.

Фасилитатор: Madlen Nenkova

За кого е предназначено: За всеки над 16 години

Места: максимум 15 човека

място на провеждане Къде: СОХО ул. Искър 4, София

период на провеждане  Кога: 5 януари, петък 16:00 – 20:00ч.

 Такса: 15.00лв за покриване наем на зала и материали;

 Регистрация: https://goo.gl/forms/4bDkGiSxlYCq7YJP2